Vivant Lingerie Leek viert feest

LEEK – Voor Vivant Lingerie in Leek is het dubbel feest dit jaar. De winkel bestaat alweer vijfentwintig jaar en eigenaresse Anja Tjoelker zwaait er al tien jaar de scepter. En dat moet natuurlijk gevierd, met veel mooie aanbiedingen en leuke Vivantacties. 

Bij Vivant Lingerie staat goede service voorop, net als goede kwaliteit. Het meten van de juiste bh-maat en een persoonlijk advies, het hoort er allemaal bij. ,,Daar ben je per slot van rekening een speciaalzaak voor”, vind Anja. ,,Zorg en aandacht voor de klant is onze tweede natuur. Bij ons krijgt de klant advies en staat hun wens voorop.” En als er iemand over de ervaring beschikt om de klant een goed advies te geven, is het Anja wel. Voordat ze de zaak overnam tien jaar geleden, werkte ze eral zeven jaar. ,,En uiteraard gaan we altijd met onze tijd mee.” Dat is ook terug te zien in de winkel die vorig jaar nog geheel verbouwd is. Een nieuw kleurtje op de muren en een fraaie nieuwe toonbank zorgen voor een uitstraling die past bij deze tijd. Maar niet alleen de winkel zelf is veranderd, ook Anja zelf ziet er anders uit. Ze loopt namelijk rond met een bolle buik. ,,Nog één week en dan heb ik verlof”, vertelt de moeder in spé. ,,Ik ben er dus een tijdje uit, maar ik heb gelukkig twee fantastische vervangsters, Cindy Kooijstra en Fokje Cruiming. Ik heb alle vertrouwen in de dames, we hebben een heel enthousiast team, dat gespecialiseerd is in lingerie bad- en nachtmode.”

Informatie

Zie voor de overige feestacties de advertentie of kom gezellig langs bij Vivant Lingerie. U bent welkom aan de Schans 8 in Leek. Tel. 0594-518018 of kijk op www.vivantlingerie.nl voor meer informatie.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button