Floorballen in de Rodenburghal

LEEK – Sinds enige tijd wordt op initiatief van Floorball Academie Noord op diverse plaatsen de sport Floorball, ook wel Unihockey genoemd, gepromoot in de Westerkwartier middels demonstraties, clinics en workshops op diverse locaties.

Floorball lijkt op hockey maar wordt gespeeld in de zaal en heeft, net als bij ijshockey, een boarding met de doelen in het veld. Het aantal spelregels is beperkt en daardoor is de sport laagdrempelig en kan iedereen vanaf ca. 5 jaar al meedoen.

Intussen zijn er in Leek 2 trainingsgroepen! Hier zijn ook al vergevorderde plannen om een club op te richten zodat er vanaf volgend seizoen ook competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden. De trainingen zijn in de Rodenburghal op donderdag van 15.45 – 16.45 uur voor de jongste kinderen en voor de oudere kinderen vanaf 19.00 uur.

Kinderen zijn van harte welkom om een keer te komen kijken of, gratis en vrijblijvend, een keer mee te trainen.

   .
Back to top button