Goede wedstrijddag voor Tiga in Tilburg

TILBURG/LEEK – Hidde de Boer en Nick Leonards hebben zich, na een goede wedstrijd, geplaatst voor de halve finale NK! Joris Mers wist zich helaas niet te plaatsen ondanks zijn goede tsukahara op sprong!

Hidde en Nick gaan zich voorbereiden op de halve finale in Hoofddorp!

Gister stond ook de eerste wedstrijd voor NTS B op het programma. 9 meisjes van Tiga reisde af naar Stadskanaal.  Om kwart voor 8 moesten Emma Bakker,  Sharona Veenstra, Mirthe Ybema en Meike Geerts in Stadskanaal zijn. De meisjes hadden er erg zin in. Ze hebben allemaal een goeie wedstrijd geturnd. Erg vooruit gegaan ten opzichte van vorig jaar.

De balk blijft toch een moeilijk en eng onderdeel. Hier waren ze ook erg zenuwachtig voor, deze ging bij sommige meiden ook niet heel erg goed. In de tweede wedstrijd waren Anouk Fitzgerald en Myrte de Wilde aan de beurt. De zenuwen waren een kleine beetje aanwezig, maar ze hadden er vooral erg zin in. Beide een super wedstrijd geturnd. Helaas niet genoeg voor een podiumplaats,  maar wat zijn ze hard vooruit gegaan en netter geworden dan vorig jaar.

In de laatste wedstrijd van de dag zaten Marrit Velde, Demi Bieze en Alissa de Vries. Ook zij hadden er erg zin in. Geen grote fouten gemaakt en mooie oefeningen laten zien. Marrit mocht zelf het podium beklimmen op een tweede plaats!  Er zijn zeker nog wat verbeterpunten en daar gaan we aan werken. In Mei staat de tweede wedstrijd op het programma dus tijd genoeg.

   
Back to top button