Kaartverkoop Boerenrock gaat als een speer

LEEK – Boerenrock zal zonder Normaal nooit meer hetzelfde zijn. De Nederlandse rockband zwaaide ruim een maand geleden definitief af in de Arnhemse Gelredome en laat een grote erfenis achter.

Het Grolsch Mega Schuurfeest neemt deze erfenis echter graag op zich. Het feest in Sportcentrum Leek staat gepland op 5 maart en dat weet het grote publiek inmiddels ook, want het gaat inmiddels hard met de kaartverkoop.

Met Mooi Wark, Vangrail, de Lawineboys, Ronnie Ruysdael en DJ Olaf staat er een aantrekkelijke line-up op het Grolsch Mega Schuurfeest in Leek, iets waar organisator Jacob Veenema zich sterk voor heeft gemaakt. ,,Tijdens het Grolsch Mega Schuurfeest op 5 maart hebben we ingezet op een breder publiek. Door de komst van Mooi Wark weten de liefhebbers van het Boerenrock ons weer te vinden, maar met de komst van Vangrail, de Lawineboys, Ronnie Ruysdael en DJ Olaf hopen we ook echte feestgangers naar Sportcentrum Leek te halen’’, laat Veenema weten.

Voorverkoop

Dat het concept van het Grolsch Mega Schuurfeest haar uitwerking niet mist, blijkt wel uit het feit dat ruim de helft van alle kaartjes inmiddels al verkocht zijn. Ook kan men zich nog steeds aanmelden voor het stamppotbuffet. Zie daarvoor én de voorverkoop van kaartjes (á 16,50 euro) de websites vanplan.nl, grolschmegaschuurfeest.nl of sportcentrumleek.nl.

   
Back to top button