Vlooienmarkt 2e paasdag (maandag 21 april)

LEEK – Gezien de successen van de voorgaande vlooienmarkt is de markt voor 2e paasdag op maandag 21 april  van 09.00 tot 16.30 uur ook al weer geheel VOL met standhouders. De markt onderscheidt zich dat meer particulieren staan die hun spulletjes kunnen verkopen dan handelaren.

Hierdoor is er elke keer een gevarieerd aanbod. Verder zijn alle standplaatsen GRATIS en kinderen tot en met 12 jaar hebben GRATIS entree. De volgende vlooienmarkt zal zijn op 18 mei 2014. Op zaterdag 7 juni zal er een buiten vlooienmarkt worden georganiseerd op het pinksterfestivalterrein tegenover de Rabobank in Leek, tijdens de pinksterfestiviteiten. Deze markt is van 09.00 tot 16.00 uur. Als standhouder kunt u GRATIS een standplaats reserveren. Als bezoeker kunt u de vlooienmarkt van 7 juni GRATIS bezoeken. Ga voor meer informatie en inschrijven als standhouder naar  www.sportcentrumleek.nl

Foto: Jan Beets Westnieuws.nl

Back to top button