Feestelijk Pasen op Tweede Paasdag bij Familiepark Nienoord

LEEK – De Paasdagen worden weer feestelijk gevierd op Familiepark Nienoord. Het Familiepark is op beide Paasdagen, zondag 20 en maandag 21 april, geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Op Tweede Paasdag 21 april wordt er altijd goed uitgepakt met activiteiten. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten te doen.

Kinderen kunnen eieren zoeken, meedoen aan de spannende stokpaardjesrace en er is een wedstrijd Eitje tik. Natuurlijk is draakje Nieno ook aanwezig.

Ook is het op Tweede Paasdag Lammetjesdag. Van 14.00 tot 17.00 uur is de Schaapskooi open. Iedereen is welkom om de schattige lammetjes te komen bekijken en de schapenmoeders te feliciteren. Kinderen mogen de lammetjes een flesje geven en natuurlijk ontbreekt de beschuit met muisjes niet. Nienus het grabbelschaap is weer aanwezig en er zijn demonstraties schapendrijven.

Landgoed Nienoord is op maandag 21 april ook aanwezig op het Paasevenement ‘Ei Ei Westerkwartier’ in de HJC manege in Tolbert. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. Kleurplaten kunnen tot uiterlijk vrijdag 25 april worden ingeleverd bij het gemeentehuis Leek of bij Familiepark Nienoord. De winnaars worden uitgenodigd op Familiepark Nienoord.

Lezers van het Dagblad van het Noorden maken bovendien kans op een gratis abonnement voor het Familiepark. Het Familiepark geeft in totaal vier abonnementen weg, met een gezamenlijke waarde van 100 euro. Naast deze hoofdprijs vallen er nog meer prijzen te winnen tijdens ‘Ei Ei Westerkwartier’.

Meer informatie op www.landgoednienoord.nl en www.eieiwesterkwartier.nl.

Back to top button