Pijnlijk verlies voor KC Rodenburg 1

LEEK – Teleurgesteld en verslagen liepen de spelers van Rodenburg afgelopen zondag 13 september van het veld af. De Rodenburgers leden een pijnlijke en niet nodige nederlaag tegen Wordt Kwiek, in een wedstrijd waar de scheidsrechter een duidelijke stempel op drukte.

Rodenburg begon sterk aan de wedstrijd en binnen 5 minuten keek Wordt Kwiek, al tegen een 4-0 achterstand aan. Na 12 minuten scoorde Wordt Kwiek hun eerste doelpunt en stond er 7-1 op het scorebord. Vanaf dit moment vielen de doelpunten om en om en hadden we een ruststand van 13-7. Door hun fysieke en verbale spel probeerde Wordt Kwiek Rodenburg uit hun spel te halen. Mede hierdoor scoorde Rodenburg minder en kwam Wordt Kwiek terug in de wedstrijd. Met nog een paar minuten te spelen stond het 19-19. De laatste minuten waren spannend en door enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter scoorde Wordt Kwiek het winnende doelpunt.

A.s. woensdagavond 16 september spelen we om 20.00 uur in Britsum tegen CSL voor de beker.

Zondag 20 september is de volgende competitiewedstrijd uit tegen Olympia in Twijzel om 14.30 uur.