Padellers opgelet! Er komen indoor padelbanen in Leek; opening april 2024

Leek – Sportliefhebbers in het Westerkwartier hebben binnenkort alle reden tot juichen, want het populaire padelspel maakt zijn intrede in de regio met de opening van drie gloednieuwe indoor padelbanen in Sportcentrum Leek.

Albert Kuil, eigenaar van Sportcentrum Leek, is enthousiast over deze ontwikkeling: “De nieuwe indoor banen in Leek zijn een aanwinst. We zijn de eerste in het Westerkwartier. Banen in de omgeving zijn regelmatig volgeboekt; een goed moment voor ons om hierop in te spelen. Sportcentrum Leek is de ideale locatie voor een padelbaan. Met deze opening maken we de populaire padelsport toegankelijk voor een nog groter publiek.”
Padel, een combinatie van tennis en squash, heeft zich ontwikkeld tot de snelst groeiende sport in Europa. Deze dynamische sport biedt een geweldige ervaring voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Met de introductie van de nieuwe padelbanen in Leek, wordt deze sport nu ook bereikbaar voor de inwoners van het Westerkwartier.

Banen en toernooien
De indoor locatie in Leek, gehuisvest in Sportcentrum Leek, zal met de padelbanen de mogelijkheid bieden tot het huren van banen, het volgen van lessen, deelname aan competities, het organiseren van evenementen en het meedoen aan toernooien. Na een fanatieke pot padel is het extra gezellig om met vrienden af te sluiten aan de bar met een verfrissend koud biertje.

Geen lidmaatschap nodig
Wat het nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat padellen mogelijk is zonder een lidmaatschap, waardoor deelnemers nergens aan vastzitten. Een baan is eenvoudig online te reserveren. De officiële opening van de nieuwe indoor padelbanen in Leek staat gepland voor april 2024. Ter gelegenheid van deze feestelijke opening worden er demowedstrijden en clinics georganiseerd.

Voor meer informatie en reserveringen, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Sportcentrum Leek: www.sportcentrumleek.nl.

   
Back to top button