KVW ’22 verliest de Westerkwartierse derby

Opende – Zaterdag speelde KVW’22 1 een uitwedstrijd tegen OKO/BIES 1 te Opende. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, waar KVW’22 wellicht de 2 punten binnen zou kunnen slepen.

In de thuiswedstrijd had KWV’22 net de punten laten liggen, doordat OKO/BIES in de laatste minuut de 19-20 maakte.

Terugvechten naar gelijke stand
KVW ’22 begon sterk en de scores liepen gelijk op. KVW ’22 wist zelfs even een voorsprong te pakken. OKO/BIES wist terug te komen en nam de voorsprong over. Hierdoor liep KVW ’22 steeds 2 punten achter op OKO/BIES, maar waren lange tijd sterk genoeg om zicht steeds terug te vechten naar een gelijke stand. In de laatste paar minuten leek de wedstrijd wel gespeeld. OKO BIES liep met 4 doelpunten uit op KVW ’22 en uiteindelijk liepen de teams het veld af bij een eindstand van 20-16.

Eerstvolgende thuiswedstrijd
Helaas geen punten voor KVW’22 dit weekend. Komende 2 week zijn er geen wedstrijden. Zaterdag 2 maart is de eerstvolgende wedstrijd van KVW’22. De selectie zal dan thuis spelen, (bij uitzondering) in MFC de Molenstreek te Zevenhuizen.