VACATURE De Rôner Apotheek: ‘Gewoon Goede’ apothekersassistente(s)

Wil jij graag werken voor een zelfstandige apotheek waar mensen nog geen nummer zijn? Waar niet continue bezuinigd wordt op personeel, maar juist wordt gezorgd voor voldoende collega’s om het werk goed te kunnen doen? Waar een leuke werksfeer belangrijk wordt gevonden? Wil jij elke dag met plezier naar je werk gaan? Wil jij graag werken voor een apotheek waarbij service voor de patiënt bovenaan staat? Streef jij er ook naar om bij de betere/beste apotheek/apothekersassistente van het land te horen? (De beste apothekers-assistente van 2017 hebben wij al in huis!)

Kun je al deze vragen met een JA beantwoorden en beschik je daarnaast over de standaard apothekersassistente-eigenschappen zoals in elke vacature genoemd (teamspeler, communicatief sterk etc. etc.) reageer dan meteen!

Wij kunnen zelfs 2 apothekersassistentes gebruiken! Dus als je een collega hebt die net als jij een nieuw uitdaging bij een leuke apotheek wel ziet zitten, informeer deze dan ook!

Wie zijn wij?
Een apotheek als alle anderen met dit verschil dat wij een zelfstandige eigenaar hebben, welke alle bovengenoemde vragen met een duidelijke JA kan beantwoorden. Wij claimen een ‘Gewoon Goede’ werkgever te zijn! Voor de beeldvorming is het goed om te weten dat de apotheek in 2019 samen met andere lokaal betrokken zorgverleners verhuist naar een gezondheidscentrum. 

Wij zijn opzoek naar iemand die:
Beschikt over een afgeronde opleiding apothekersassistent met werkervaring en beschikbaar is voor 27-36 uur per week.

Wat bieden wij:

  • een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid
  • uitgebreide ondersteuning met betrekking tot nascholing en Kabiz-registratie
  • een prettige en collegiale werksfeer

Ben je na bovenstaande tekst geïnteresseerd geraakt in de vacature(s), stuur dan je sollicitatie met CV naar [email protected] t.a.v. dhr. R.E. Rozenbaum. Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. Rozenbaum of dhr. Kuipers via telefoonnummer 050-5019625. Ook als je nog twijfelt kan je gewoon bellen om eens te informeren!


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com