Enerverend avondje Leekster Eagles in Sportcentrum Leek

LEEK – De zaalvoetbal wedstrijd Leekster Eagles tegen de koploper HV/Veerhuys was er één van hoogte en dieptepunten. Hoogtepunten omdat de Eagles tijdens deze wedstrijd lieten zien wat ze in hun mars hebben en de meest wonderschone doelpunten met als beloning de overwinning hebben neergezet. Dieptepunt omdat er tijdens deze wedstrijd maar liefst 5 rode kaarten zijn gevallen. Drie kaarten voor de Eagles en twee voor Veerhuys. Het aanwezige publiek was het er in ieder geval over eens dat een aantal van deze kaarten geheel onterecht zijn uitgedeeld.

In de eerste helft maakte Veerhuys de openingstreffer en ondanks dat beide partijen een goed potje zaalvoetbal lieten zien bleef het scorebord tot de rust onveranderd.

In de 2e helft kwam de gelijkmaker van uit de Leekster linies al vrij vlot. Nadat met nog 8 minuten te spelen Karim voor de 2-2 zorgde kon het echte werk beginnen. De arbitrage was lustig aan het fluiten waardoor de spelers en leiding van beide teams door het onrecht wat hiermee werd gedaan problemen hadden, dit maakte dat het behoorlijk onrustig op de vloer was. Voor het publiek was het de laatste 8 minuten een wedstrijd om extra van te smullen, de voetbaltemperatuur lag op het kookpunt en er zijn prachtige doelpunten gemaakt.

1-1   Handrit Hoxhaj

2-2 Karim Layeb

3-2 Mo Bellghroup

4-2 Karim Layeb (een schoonheid)

5-3 Stefan Brouwer

6-3 en 7-3 Petrit Hoxhaj

Volgende wedstrijd Leekster Eagles vrijdag 4 december tegen FC Marlene 2 Sportcentrum Leek aanvang 21.30 uur.