Nieuwe overkapping voor Voedselbank Noordenveld dankzij gulle donaties

Roden – Sinds deze week staat achter de Voedselbank Noordenveld aan de Ceintuurbaan Noord in Roden een mooie nieuwe ruime houten overkapping.

“Deze buitenruimte was al geruime tijd een grote wens van ons die door een gulle bijdrage eindelijk gerealiseerd kon worden. Onze eigen bus, waarmee wij voedsel en andere goederen ophalen voor onze clientèle, kan nu onder dak staan”. Aldus voorzitter Richard Coenrady.

Erg blij met deze uitbreiding
Richard verteld verder; “Het is beter voor de bus en onze chauffeurs hoeven nu in de winter niet eerst ramen te krabben, zo kunnen ze direct op pad. Ook is er door deze overkapping gelegenheid om spullen, die mensen uit de omgeving langsbrengen, droog neer te zetten waarna de medewerkers dit kunnen sorteren. En als het nodig is om de uitgifte van een voedselpakket buiten te laten plaatsvinden, kan dat mooi onder dak. We zijn erg blij met deze uitbreiding”.

Gulle gevers
De overkapping is geplaatst door Hilgen & Bos Houtbouw uit Roden. De voedselbank heeft voor het realiseren van deze prachtige buitenruimte een bijdrage mogen ontvangen van Hilgen & Bos Houtbouw, Ubels Assurantiën uit Leek, Henk van Dijken Verzekeringen uit Zevenhuizen en Nh1816 Verzekeringen. De Voedselbank bedankt deze gulle gevers van harte!

   
Back to top button