CINX B-ers korfbalvereniging OWK bevestigen kampioenschap

OOSTWOLD – Laat op de zaterdagmiddag waren het de B-ers van de CINX-formatie van OWK die hun eerste kampioenschap in de eerste klasse konden bevestigen in de wedstrijd tegen Ritola.

In een wedstrijd, waarbij de mooiste goals toch echt aan Ritola’s kant gemaakt werd (achterover), kon Ritola geen weerstand bieden tegen het spel van OWK. Met gedegen korfbal bevestigde OWK B1 haar kampioenschap in de eerste klasse. En kan de zaal worden opgezocht. Met dit kampioenschap zullen ze in de voorjaarscompetitie ingedeeld worden in de eerste klasse kampioenspoule en zal het om de echte prijzen gaan. Maar voordat het zover is gaat natuurlijk ook de B1 de zaal weer in. Een zaalcompetitie die kijkend naar de tegenstanders zal zorgen voor leuke nieuwe uitdagingen.

Onderstaande foto van Jolanda Lap: Vooraan van L. naar R.: Elise Mellema, Manon de Vries, Tessa Lap, Marloes de Haan, coach Niels Lap. Achteraan van L. naar R. : Coach Patrick Aalders en Sicco Koopmans, Joost Mellema, Dylan Noordhof, Sjoerd Mekkes, Remco Koopal, John Beerlings en Nick van Loo (niet op foto: Suzanne Hoetjer)

   
Back to top button