Woningmarkt Tolbert trekt aan voor levensloopgeschikte woningen

LEEK – De gemeente Leek behoort tot de top drie gemeentes waarin het afgelopen kwartaal de meeste huizen zijn verkocht, in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar.

Ook het Westerkwartier profiteert van de aantrekkende huizenmarkt. Op Sintmapark in Tolbert zijn alle halfvrijstaande, tussenwoningen en budgetwoningen uit de vorige fase verkocht. De bouw hiervan is inmiddels in volle gang. Aanstaande zaterdag start de verkoop van nieuwe twee-onder-een-kapwoningen. 

Verkoopdag
Zaterdag is er tussen 11:00 en 13:00 uur een informatiedag op Sintmapark aan de Hooizolder. Tijdens deze dag start de verkoop van vier nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en zes vrijstaande woningen. Deze woningen zijn te koop vanaf 239.000 euro vrij op naam. Met de historische lage hypotheekrente van dit moment komt dit neer op netto-hypotheeklasten van slechts ongeveer 500 euro per maand.

Levensloopgeschikt wonen
Nieuwbouwproject Sintmapark ligt in de bestaande wijk Sintmaheerdt. Midden in het groen en vlak bij mooie vijvers. De levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

   
Back to top button