Wegafsluitingen Hoogkerk voor verbeteren busverbinding Leek-Groningen

GRONINGEN/LEEK – De afritten van de rotonde bij de A7 bij Hoogkerk worden vier weekenden in september en oktober afgesloten vanwege werkzaamheden. De rotonde bij Hoogkerk wordt aangepast om de busverbinding tussen Leek en Groningen te verbeteren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS.

De aannemer voert zijn werkzaamheden in fasen uit en werkt voornamelijk buiten de spits. In eerste instantie worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Voor de werkzaamheden is het nodig om vier keer in het weekend een afrit af te sluiten. De omleidingen worden ter plekke met borden aangegeven. Het gaat om een voorlopige planning; onder invloed van het weer kunnen mogelijk extra afsluitingen nodig zijn.

Weekendafsluitingen

  • Van vrijdag 16 sept 19.00 uur tot uiterlijk maandag 19 sept 06.00 uur en van vrijdag 30 sept 19.00 uur tot uiterlijk maandag 3 okt 06.00 uur zijn de afrit Hoogkerk A7 vanaf Drachten, de zuidelijkste rotonde (zijde Peize) en de aansluiting van en naar Peize afgesloten.
  • Van vrijdag 30 sept 19.00 uur tot uiterlijk maandag 3 okt 06.00 uur, van vrijdag 14 okt 19.00 uur tot uiterlijk maandag 17 okt 06.00 uur en van vrijdag 21 okt 19.00 uur tot uiterlijk maandag 24 okt  06.00 uur zijn de afrit Hoogkerk A7 vanaf Groningen en de verbindingsweg tussen de middelste en noordelijkste rotonde richting Hoogkerk afgesloten. Er wordt dan ook gewerkt langs het Tango tankstation aan de Zuiderweg.

Daarna is er nog één weekendafsluiting voor werkzaamheden aan de Eemsgolaan/Zuiderweg.

Foto: Google maps

   
Back to top button