Geslaagde actie door leerlingen Hanzehogeschool Groningen voor Make-A-Wish

LEEK – Een aantal studenten van de Hanzehogeschool Groningen moest als opdracht een evenement organiseren, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan een goed doel.

Vrijdagmiddag 23 januari hebben zij in de Rodenburghal te Leek een Crazy Volleybal Event georganiseerd. Hieraan deden teams mee op “crazy” velden (geblindeerd net, met een strandbal), maar er werden ook gewone wedstrijden georganiseerd. Door de inschrijfgelden van de teams, de verkoop van eten en drinken, een verloting en hulp van sponsors werd gehoopt minimaal een bedrag van € 500,00 bijeen te brengen voor Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Burgemeester B.C. Hoekstra van de gemeente Leek werd bereid gevonden om het uiteindelijke resultaat bekend te maken. Hij kon aan een vertegenwoordiger van Make-A-Wish een cheque overhandigen van € 753,93. Deze werd uiteraard in dank aanvaard, onder dankzegging aan de organisatoren van het ook sportief zeer geslaagde evenement.

   
Back to top button