Activiteitendag en Potgrondactie Scouting Nienoord 5 maart

LEEK – Op zaterdag 5 maart a.s. organiseert Scouting Nienoord in samenwerking met Welkoop Leek weer de potgrondactie. Dit jaar wordt er net als vorig jaar niet alleen potgrond verkocht, maar ook viooltjes en tuinaarde.

Tot 27 februari zullen de scouts langs de deuren gaan met bestellijsten, natuurlijk kan er ook besteld worden op www.potgrondleek.nl. De bestellingen zullen op 5 maart bij u thuis bezorgt worden, maar zijn ook vanaf 10:00 uur af te halen bij Welkoop Leek.

Een RHP gekeurde zak potgrond van 40 liter kost slechts €4,50, een RHP gekeurde zak tuinaarde van 40 liter kost slechts €3,00, en 10 viooltjes kosten maar €2,00!

Maar dat is niet alles! Na de slechte tijd die Scouting Nienoord heeft gehad laten ze graag zien dat het goed gaat met de club. Daarom organiseren ze in samenwerking met de winkeliers van het grootwinkelplein een grote activiteitendag. Voor jong en oud is er van alles te doen. Kom popcorn bakken boven het vuur, springen op een springkussen, speel een wedstrijd kratstapelen of kom kijken naar een demonstratie van een kettingzaag kunstenaar! Al met al beloofd het een leuke dag te worden!

   
Back to top button