30e Jaren 80 Feest Tolbert aanstaande zaterdag in de Postwagen

TOLBERT – De Postwagen in Tolbert maakt zich op voor, alweer, de 30e editie van het populaire Jaren 80 Feest op de laatste zaterdag in oktober!

De bekende en mega-gezellige avond voor de “stappers van toen” pakt in deze jubileum editie extra uit met een bijzondere grootse show!

Uiteraard worden de allerbeste hits van 80’s gedraaid door de bekende DJ’s van toen en zorgen deze weer voor een spetterende muziek-en dansavond. Een extra lange avond, want de wintertijd zorgt dat we een uur extra kunnen doorgaan.

Maar dit jaar pakken ze nog eens extra uit, want de grote zaal van de Postwagen wordt dit keer ook helemaal aangekleed in disco-stijl met heel veel spiegelbollen en de discolights van toen. Kortom: helemaal terug naar de 80’s, een bijzondere editie die niemand mag missen!

Tickets zijn online verkrijgbaar op www.jaren80feest.nl, bij alle Primera winkels in Nederland en in Leek/Tolbert bij Shoeby, HairSpecials, Postwagen, FiftyFifty, Bio Corner Easy Hobby en Fitclub Rodenburg!

De deuren gaan zaterdag 28 oktober om 21.30 uur open.

Foto (v.l.n.r.) DJ’s Adam Postema, Fré Suurd en Sikko Cazemier draaien 28 oktober de hits uit de 80’s (en eind 70’s) in de Postwagen.

 

 

   
Back to top button