SDM houdt tweedehands kledingmarkt op 31 oktober

MARUM/LEEK – Sport- en dansschool SDM organiseert op zaterdag 31 oktober tussen 09.30 – 13.30 uur voor de eerste keer een overdekte 2ehandskledingmarkt in Sporthal de Holten in Marum.

Tweedehandskleding is helemaal hip en happening, maar jammer genoeg vindt het vaak plaats in de grote(re) steden. Sport- en dansschool SDM brengt het graag wat dichterbij. Voor iedereen is het mogelijk ruimte te reserveren, dús niet alleen voor dansers óf SDM-leden, maar vol is vol. Uiteraard mag ook iedereen de markt bezoeken. SDM is de organisator, maar al het handelswaar staat los van deze naam. Elke verkoper bepaalt dus zelf zijn prijzen, zorgt voor zijn eigen wisselgeld/reclame én doet zijn eigen onderhandelingen. Alles wat overblijft, gaat naar het goede doel.

Op de markt kan je een diversiteit verwachten aan 2ehandskleding, schoenen en accessoires. Potentiele standhouders kunnen zich inschrijven via het officiële reserveringsformulier op de website: www.s-d-m.nl  De entree is 1 euro p.p. contant (kinderen t/m 8 jaar gratis). De horeca van Sporthal de Holten is deze dag ook geopend.

Adres: Sporthal de Holten in Marum (Hoornweg 48, 9363 EH Marum)

Contact
Meer informatie over de markt en/of andere informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-23604423/ 06-43972620.

   
Back to top button