Nieuwe attractie bij Familiepark Nienoord

LEEK – Expeditie Nienoord is een interactieve avonturenroute, geschikt voor jong en oud. Vol met spannende hindernissen, interessante weetjes, doolhoven en sluiproutes is Familiepark Nienoord nu maar liefst twee keer zo groot geworden met deze nieuwe attractie. Lekker klauteren, klimmen, spetteren en kliederen met modder hoort er ook bij. Weet jij met droge voeten aan de overkant te komen?

Tijdens de Expeditie word je één met de natuur; er lopen overal dieren en ook is er prachtige flora te aanschouwen. Het pad is een combinatie van survival en van rust in de natuur. Als groep ga je gezamenlijk op Expeditie en moet je verschillende obstakels overbruggen. Tijdens de route kom je allerlei borden tegen waarop informatie staat over de flora en fauna op het Landgoed. Op de avonturenroute is van alles te beleven zoals stapstenen, doolhoven, uitdagende bruggen en vele modderpartijen.

Expeditie Nienoord hoort bij het Familiepark en is geschikt voor alle leeftijden, zolang je maar een zwemdiploma hebt. Ook is de route ontzettend leuk voor bedrijven die in een mooie natuurlijke omgeving een bedrijfsuitje willen organiseren vol teambuilding, actie en avontuur. Deze route vol met hindernissen bevind zich midden in de natuur van het Landgoed tussen alle dieren die daar thuishoren. Er zijn diverse arrangementen mogelijk in combinatie met het survivalpad, zoals een barbecue arrangement, een pubquiz na afloop, vlot bouwen en nog veel meer.  Na afloop van dit avontuur kan je met de groep onder het genot van een hapje en drankje nakletsen in de natuur, het restaurant of op het terras.

Op Expeditie Nienoord kunnen basis-en middelbare scholen ook terecht voor een educatie-programma. Groepen kunnen spelen én leren: onderweg kom je heel veel verschillende vragen en opdrachten tegen die gaan over inheemse diersoorten, fruitbomen, planten en zelfs over een stukje sterrenkunde. Iedereen start met een vragen- en opdrachtenboekje, die spelenderwijs ingevuld wordt terwijl er allerlei hindernissen op de loer liggen. Door goed na te denken, te puzzelen en te overleggen kun je dit invullen. Kom dus binnenkort langs om als eerste deze spannende avonturenroute zelf te beleven! 

De datum van de grootse opening van de nieuwste educatieve avonturenroute van Nederland is nog niet bekend. Houd daarvoor www.landgoednienoord.nl in de gaten.

Op zaterdag 21 februari gaat de voorverkoop voor de abonnementen voor het Familiepark en het daarbij horende Expeditie Nienoord van start. Beleef de zomer bij Landgoed Nienoord. Haal snel een abonnement met 10% korting en ontvang leuke waardebonnen voor activiteiten en leuke uitjes in de omgeving ter waarde van meer dan € 45,-. De voorverkoop duurt tot en met zondag 29 maart en de abonnementen zijn te koop bij Familiepark Nienoord, Zwemkasteel Nienoord en het Infocentrum.

   
Back to top button