Succesvolle opening kantine en nieuw sportveld bij Knights Leek

LEEK – Zaterdag 11 april was de grote dag voor honk- en softbalclub Knights uit Leek. Een dag waar door veel vrijwilligers vanaf april 2014 naar toe was gewerkt, de officiële opening van de kantine en het nieuwe veld op sportpark Rodenburg in Leek.

’s Morgens begonnen de Beeballers van BSC Knights ( 6 t/m 9 jaar ) met een indoortoernooi in de Rodenburghal. Samen met de Bedrocks uit Emmen, Caps uit Hoogeveen, Northern Stars uit Leeuwarden en Blokes uit Veendam werden er enkele wedstrijden gespeeld. Het ging daarbij niet om de winst, maar om het plezier in het spel. Na afloop werd er aan alle spelers en speelsters een cadeautje uitgereikt door dames van het Nederlandse honkbalteam, die later op de dag een wedstrijd gingen spelen tegen de beide senioren teams van BSC Knights, aangevuld met Louise de Vos, Inge Vogelzang en Inger Wieringa van de junioren.

De officiële openingshandeling werd om 14.00 uur verricht door oud wethouder Tanja Hazeloop uit Leek, waarna het toegestroomde publiek kon gaan genieten van de wedstrijd. De organisatie had gezorgd voor een Amerikaanse sfeer in de vorm van een oude brandweerwagen en enkele Cadillacs uit de USA.

Verder natuurlijk hotdogs, hamburgers en popcorn stands. ’s Avonds kon iedereen gezellig napraten onder het genot van een drankje en luisteren naar de ingehuurde DJ’s. Mochten er mensen zijn die de honk- en softbal sport een warm hart toedragen en misschien meer informatie willen, zie dan onze website: www.knightsleek.nl

 

   
Back to top button