Kookworkshop “Thais thuis” door Love2cook

LEEK – Anja Bandringa en Fernande Riemens van Love2cook beginnen op 18 september in het kooklokaal van de Oldeborg in Leek met de eerste les van hun nieuwe kooklesprogramma. Anja vertelt enthousiast: “Op 18 september houden we het vakantiegevoel nog een beetje vast met “ Thais Thuis”.

De Thaise keuken staat bekend als zeer verfijnd. Kenmerkend zijn de tegenstellingen in smaak, bv in 1 gerecht: pittig, zoet, zuur en zout! Ook zien de gerechten er vaak prachtig uit. Op deze “ Thaise avond”  zullen we een aantal bekende gerechten maken zoals de Tod Man Pla (viskoekjes), Tom Kha Kai (kokossoep met kip), een Thaise loempia, een aantal bijzondere curry’s, Yam Kalampi (een paksoi salade) en een heerlijk dessert met kokos.

Het verloop van de avond ziet er ongeveer als volgt uit: 18:30 uur ontvangst met koffie/thee en een lekkernij uit Thailand,  er wordt verteld over de Thaise eetcultuur,  het menu en de recepten. Dan gaan de cursisten (in tweetallen) onder leiding van Anja en Fernande, aan de slag in de keukentjes van de Oldeborg; hier liggen de recepten en de ingrediënten al klaar. Als iedereen klaar is met koken, hebben we samen een heerlijk Thais buffet gemaakt en kan iedereen genieten van het diner.  Na afloop krijgt u een ingebonden receptenboekje mee naar huis zodat de gerechten thuis nogmaals gemaakt kunnen worden.

Kosten per persoon €38,- (dit is inclusief diner, consumpties en receptenboekje) opgave via : [email protected] of per telefoon: Love2cook: 06-13932928

   
Back to top button