VEV’67 2 in nieuw tenue gepresenteerd

LEEK – Tijdens de eerste thuiswedstrijd van VEV’67 2 konden de nieuwe tenues worden geshowd aan de supporters en andere belangstellenden. De nieuwe kleding is door VEV’67 en de hoofdsponsor MW Bedrijfskleding uit Leek mogelijk gemaakt.

Het 2e elftal van VEV’67 komt uit in de res.1e klasse A. Vorig jaar is het team tot de allerlaatste wedstrijddag in de strijd geweest om promotie naar de res. Hoofdklasse. Helaas, werd er nipt verloren in de allesbeslissende finale tegen Noordscheschut 2.

De jongens gaan het dit jaar weer proberen om promotie af te dwingen.

Het team bestaat uit een goede mix van jong en oud, dat zeker de komende jaren stappen gaat maken.

Het 2e elftal van VEV’67 bedankt via deze weg MW Bedrijfskleding en VEV’67 voor de nieuwe kleding en hoopt op een goed en sportief seizoen 2016/2017.

Op de foto:
Voorste rij van links naar rechts: Arnold de Roo, Mark Post, Luuk van der Heide, Hans Pascal, Ivo de Groot, Erwin Meijer(c), Mathijn Wegter, Niek Haaksema.

Middelste rij van links naar rechts: Johan Wardenier (trainer), Jochem ten Brinke (ass.trainer), Anton Tjoelker, Ruben Veenstra, Olivier Struijck, Matthijs de Roo, Steffan Meijer, Bart Sap, Klaas Wegter(leider)

Achterste rij van links naar rechts: Nelson de Brock, Stephan Hollemans, Dick Alssema, Wouter van der Galiën, Arjan de Vries

   
Back to top button