Edwin Evers Band, Marco Schuitmaker en A*Fever bezorgen ruim 2000 bezoekers een feestelijke avond in Leek (Foto’s)

Leek – Zaterdag 25 november was het bij Sportcentrum Leek tijd voor Edwin Evers Band met gastoptredens van Marco Schuitmaker, A*Fever met vele hits van ABBA en DJ Michel die het publiek van een muzikale avond voorzag.

De voorverkoop voor dit event verliep erg goed wat bijna voor een uitverkochte avond zorgde. Aan de deur waren nog enkele tickets te krijgen en daar werd ook goed gebruik van gemaakt. Al voordat de deuren rond 8 uur openden stonden er al bezoekers voor de deur te wachten. Ruim 2000 feestgangers beleefden een heerlijke avond met een divers aanbod aan muziek. De bezoekers kwamen uit de verre omgeving naar Leek afgereisd om dit mee te maken.

Gevarieerd aanbod muziek
Het duo van A*Fever mocht rond half 10 van start en liet vele bekende hits, waaronder Dancing Queen, Chiquitita en Gimme Gimme Gimme, van ABBA ten gehore komen. Voor Marco Schuitmaker was het een thuiswedstrijd met onder andere zijn platina hit ‘Engelbewaarder’ wat luidkeels meegezongen werd. Met een mix van rock, pop en soul heeft de elfkoppige Edwin Evers Band de feestgangers tot laat in de avond laten swingen tijdens hun gevarieerde show! Even na 1 uur speelde de band haar laatste nummer en klonk er een daverend applaus vanuit het publiek.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button