Het honkbalseizoen is weer begonnen bij Knights Leek

LEEK – Zondag 2 april werd er weer gehonkbald op sportpark Rodenburg in Leek. Het honkbalseizoen is weer begonnen en omwonenden kunnen in het weekend weer geregeld “tjing” horen.

Het geluid van een honkbal op een aluminium knuppel. Er was  een 4 kamp georganiseerd tussen junioren 1 Bedrocks uit Emmen, senioren Northern Stars uit Leeuwarden en de junioren en senioren van Knights uit Leek. Voor veel heren was het weer de eerste keer op het veld na de wintertrainingen in de zaal, dus het was even weer wennen.

Gelukkig werden er vandaag oefenwedstrijden gespeeld, zodat de coaches en spelers weer het een en ander konden uitproberen voordat het grote werk ( de competitie ) weer begint. Honk- en softbalclub Knights uit Leek bestaat dit jaar 30 jaar. Om het jubileum kracht bij te zetten staan Knights op Pinkstermaandag, 5 juni, op het Vredewoldplandsoen in Leek met de EK bus. Iedereen kan hier van 10.30 uur tot 14.30 uur zelf beleven hoe het is om honkballen te slaan, te gooien en te vangen.

Op 1, 2 en 3 september vieren we het 30 jarige bestaan op ons veld op sportpark Rodenburg in Leek. Het exacte programma is nog niet bekend, maar zodra dit duidelijk is zal het via de (sociale) media verspreid worden. De datum kunt u alvast in uw agenda zetten. Mocht u geïnteresseerd zijn in de honk- of softbalsport zie dan onze website www.knightsleek.nl voor meer informatie.

   
Back to top button