80’s & 90’s Feesten in Tolbert en Leek!

LEEK – “Stappers van Toen” uit Leek en wijde omgeving kunnen binnenkort herinneringen ophalen bij muziekfeesten in Leek en Tolbert. Zaterdag 25 maart staat “90’s Reloaded” op de agenda en 3 weken later, zaterdag 15 april (Paasweekend) de 29e (!) editie van het Jaren 80 Feest!

De eerste is dus op zaterdag 25 maart, in de Rodenburghal. Dan komen tal van bekende deejay’s uit de het laatste decennium van de 20e eeuw naar Leek. Veel dertigers hebben het meegemaakt, de populaire dancefeesten uit die tijd. Muziek van Two Unlimited, Snap, Two Brothers, Party Animals en vele anderen!

Het evenement “90’s Reloaded” is al jaren succesvol in onder meer Emmeloord en komt dus nu naar Leek. De laatste zaterdag van maart zullen top-deejay’s uit die tijd op het podium staan waarvan Mental Theo, DJ Jean en Dune de bekendste zijn. De organisatie heeft gekozen voor een “stevig” programma omdat met name de “happy hardcore” in die jaren erg populair was en nog steeds is bij grote groepen (oudere) jongeren!

Drie weken later, op Paaszaterdag, staat het Jaren 80 Feest in de Postwagen op het programma. Dit evenement met oud-deejay’s uit de regio ontstond al in 2003 en wordt sindsdien 2 maal per jaar gehouden. In 2 zalen, elk met hun eigen thema, van het Tolberter horecacentrum zullen Wietze Eekhof (Hoogkerk), Adam Postema (Nietap), Fre Suurd (Boerakker) en Sikko Cazemier (Tolbert) de beste dansplaten en de grootste hits draaien van 35 tot 50 jaar geleden, uiteraard met verlichte dansvloer en vele spiegelbollen uit die tijd!

 

Voor beide evenementen is de ticketverkoop in volle gang. Kaarten zijn online verkrijgbaar op www.sikko.nl en in Leek-Tolbert verkrijgbaar bij o.a. FiftyFifty, Postwagen, Rodenburghal, Shoeby, HairSpecials en Bio Corner Easy Hobby. Ook bij alle ruim 490 Primera winkels in Nederland zijn de kaarten te koop!

 

Foto: Mental Theo komt zaterdag 25 maart naar de Rodenburghal in Leek

   
Back to top button