Gevarieerd muziekweekend in Leekster Rodenburghal

LEEK – Aan variatie geen gebrek in de Rodenburghal in Leek. Naast een enorme diversiteit aan sporten zijn de muziekevenementen ook zeer gevarieerd en is er voor (bijna) ieder wat wils.

Na ABBA Tribute, het Hollands Feest en de concerten van Miss Montreal en Nielson staan er komend weekend weer 2 bijzondere evenementen op stapel.

Vrijdag 11 november komt niemand minder dan Lil Kleine naar Leek. De niet onomstreden rapper staat samen met de deejay’s van SLAM op het alcoholvrije scholenfeest. Hij zal al zijn grote hits ten gehore brengen waaronder de nummers “Niet omdat het moet”, “Drank en drugs” en “1, 2, 3”. De deuren gaan vrijdagavond om 20.30 uur open en het feest duurt tot ca. 00.30 uur.

De zaterdagavond (12 november) biedt de Rodenburghal een muziekspektakel voor een geheel andere doelgroep. Dan komen niemand minder dan “de Voices of BZN” Jan Keizer en Anny Schilder naar Leek. Samen met de 6 koppige band Part 1 wordt het een avond genieten van alle grote BZN hits. De zaal gaat op zaterdag open om 20.00 uur en het concert van “BZN” begint om 21.00 uur en eindigt rond 23.30 uur.

Voor meer informatie en online ticketverkoop kan men kijken op www.rodenburglive.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij ALLE Primera winkels in Nederland.

   
Back to top button