Met het kinderfeestje ‘de Piratenexpeditie’ opzoek naar de schat!

 

LEEK – Als echte piraat zoeken naar de schat, bij het nieuwe kinderfeestje de Piratenexpeditie op Landgoed Nienoord. De jarige is de kapitein en krijgt daar ook een speciale outfit voor.

Met behulp van het vragen- en opdrachtenboekje maak je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een spannende zoektocht over Expeditie Nienoord.  Wanneer jullie de schat met een leuke verrassing hebben gevonden, is het tijd voor een stevige piratenmaaltijd. Lekkere frites met mayonaise, ranja en een ijsje toe. Na de maaltijd mogen jullie de rest van de dag nog lekker spelen in het Familiepark. Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, omdat het plaats vindt op Expeditie Nienoord.

Nog te jong voor de Piratenexpeditie? Ga dan voor de Ridderspeurtocht. Hierbij maak je met een opdrachtenboekje en een route een avontuurlijke wandeltocht in een ridder outfit over het Landgoed van 1 tot 1,5 uur. Wanneer de tocht afgelopen is, worden er frites met mayonaise, ranja en een ijsje gegeten. De rest van het dag mag je spelen in het Familiepark.

Liever een feestje binnen? Kom dan lekker je eigen cup cakes versieren met Nieno’s Bakkersfeestje. Eerst mag er gespeeld worden in het Familiepark. Daarna ga je een bakkersmuts versieren zodat je er als een echte bakker bijloopt. De cup cakes moeten natuurlijk ook mee naar huis en daar knutsel je een mooi doosje voor. Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kijk voor meer informatie en prijzen op www.landgoednienoord.nl of bel naar 0594-512230.

   
Back to top button