Route voor verlichte trekkertourtocht bekend

Westerkwartier – Woensdag 14 december wordt er voor de tweede keer een prachtige verlichte trekkertourtocht georganiseerd in het Westerkwartier. De deelnemers zijn al druk bezig met hun trekkers te versieren.

“De route brengt een beetje licht in de duisternis in deze donkere dagen. We komen bij jullie langs met al het moois wat we in de schuur hebben: onze trekkers. Wie weet komen we wel bij u langs. Vanzelfsprekend volop verlicht en aangekleed met alle toeters en (kerst)bellen die we hebben”, aldus Westerkwartier Boert Bewust.

De route is afgelopen weekend bekend geworden. De trekkers vertrekken om 18:00uur vanuit Nuis en komen rond 21:00uur aan in Tolbert. Tijdens de rit wordt een warme kerstgroet bij zonnehuis de Hoorn, het Hooge Heem en Vredewold gebracht.

De tijden staan globaal in het kaartje, de tijden kunnen daardoor afwijken. Staat u langs de weg, hou er rekening mee dat de trekkers ruimte nodig hebben. Houd de Facebook pagina van Westerkwartier Boert Bewust in de gaten voor de actuele updates.

   
Back to top button