Sluiting infocentrum Leek-Nietap per 1 november

LEEK/NIETAP – Het Infocentrum Leek-Nietap aan Piepke 4 in Leek sluit per 1 november 2014 haar deuren. Vanaf 1 juni 2012 gebruikt de gemeente Leek een leegstaand winkelpand in het centrum van Leek om inwoners en andere belangstellenden te informeren over de herinrichting van het centrumgebied Leek-Nietap.

Het informatiecentrum zou aanvankelijk tot 1 juni van dit jaar open blijven. Omdat er nog geen nieuwe huurder was en de herinrichting van de Tolberterstraat na de bouwvak startte, is met de eigenaar afgesproken het informatiecentrum voorlopig open te houden. Op 1 januari wordt het pand weer verhuurd. Omdat er veel moet gebeuren sluit het informatiecentrum vanaf 1 november voor het publiek. Gedurende de werkzaamheden aan de Tolberterstraat blijft de ruimte nog wel dienst doen als schaftkeet en vergaderruimte. Mensen die vragen hebben over het centrumproject kunnen kijken op www.leek.nl of bellen met de gemeente (0594) 551515.

Project Leek-Nietap

Het project herinrichting Leek-Nietap is een deelproject van de Intergemeentelijke Structuurvisie Leek-Roden en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Regio Groningen-Assen en aanvullende bijdragen van Provincie Groningen en Provincie Drenthe. De eigen bijdrage bestaat voornamelijk uit projectonderdelen waar de gemeenten al middelen voor gereserveerd hadden. Dit maakt het voor de gemeente Leek en Noordenveld mogelijk in deze financieel krappe tijden het centrum Leek-Nietap op te knappen. Regio Groningen-Assen ondersteunt en initieert projecten die een duidelijke toegevoegde waarde leveren aan de ontwikkeling van haar ambities in de regio. GA Regio Groningen-Assen ontdekken! www.regiogroningenassen.nl

 

   
Back to top button