Auto op de kant na ongeval op kruising Roden, 1 slachtoffer naar ziekenhuis (Video)

RODEN – Dinsdagmiddag rond het middaguur heeft er op de kruising Noordholt/N372 met de Dwazziewegen een ongeval plaats gevonden. Bij het ongeval waren twee auto’s en een aanhanger betrokken. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing.

Door de harde klap kantelde één voertuig en schoot de aanhanger los van het voertuig. De ter plaatse gekomen ambulance heeft beide bestuurders onderzocht op letsel en één bestuurder meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Ten tijde van het ongeval heeft de politie de kruising deels afgesloten om veilig te kunnen werken en de sporen veilig te stellen.

De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht en markeringen op het wegdek gespoten. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door de berger afgesleept.

Foto’s/video: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

 

Back to top button