90`s feest in de Oude Bank

LEEK – Op vrijdag 9 mei wordt in Café “De Oude Bank” in Leek een muziekfeest gehouden met enkel muziek uit de jaren 90 onder de noemer MINI90`s. Muziek uit de 90`s is hot! De populariteit van de muziekstromingen uit de 70’s en 80’s neemt langzaam af en verschuift richting de muziek uit de 90’s.

Diverse radiostations pikken de 90’s op en ook ‘in het land’ is muziek uit de jaren 90 steeds populairder.

 

MINI90`s is het kleine broertje van de succesvolle MAGE90`s evenementen die twee maal per jaar gehouden worden in Leek en Tolbert. Tijdens Pinksteren wordt het grote MEGA90`s evenement zelfs bezocht door 1500 bezoekers op Podium Nienoord. Speciaal voor Café “De Oude Bank” is er een kleinere editie bedacht, MINI90`s.

 

Dansbare muziek uit de 90`s afgewisseld door de grootste foute 90`s hits zorgen ervoor dat het een feest der herkenning wordt. De Leekster dj`s Remko Mozes en Mark Mozes draaien vanaf 21.30 uur en de entree is gratis.

Back to top button