Zomer. Fit?

LEEK – Ook dit jaar is het weer mogelijk om voordelig te sporten bij Sportcentrum Leek. Gedurende de maanden juni, juli en augustus kun je sporten voor 99 euro. Daarna zit je niet een abonnement vast. Normaal is een los maandabonnement 55 euro.

Zo kun je toch een heel kwartaal werken aan je conditie en aan de vorm van je lichaam tegen een gereduceerd tarief. Voor dat geld mag je onbeperkt sporten en gebruik maken van faciliteiten als sauna en zonnebank. Maar als het weer een beetje meezit dan heb je die laatste niet nodig. Bovendien zit koffie, thee en gekoelde sportdrank bij het abonnement inbegrepen.

 

Ben jij fit? Wat is fit?

Kun je alles doen wat je zou willen doen zonder conditionele belemmeringen? Ervaar je een tekortkoming aan je fysieke gesteldheid dan kun je daar iets aan doen als het te maken heeft met kracht en/of conditie. Neem het heft in eigen handen met een beetje hulp van ons.

 

Mocht je ook de nog willen kennismaken met de Milon Cirkel dan kan dat. Weet, dat door slechts één of tweemaal per maand je spieren te prikkelen je je spierkracht op peil kunt houden. Dat is natuurlijk ideaal voor de zomermaanden.

Back to top button