Verloting en activiteiten Wereldwinkel

TOLBERT – De winnaar van het kunstwerk van serpentijnsteen uit Zimbabwe is bekend. Het is mevrouw S. de Jong uit Tolbert. De Wereldwinkel Leek wenst haar veel geluk met deze prachtige prijs. In 2014 volgen er nog 2 verlotingen van mooie kunstvoorwerpen. In september zal er meer over bekend gemaakt worden.

De Wereldwinkel Leek heeft in deze maand nog 2 bijzondere activiteiten op de agenda staan. Op zaterdag 24 mei a.s. kunt u ons bezoeken op de BUITENFAIR in Boerakker. Deze fair is geopend  van 11:00 – 16:00 uur enwordt gehouden op het erf van “Noorderpand” van de familie Wolters, Noorderweg 33 (net buiten Boerakker, voorbij de Struisvogelboerderij, richting Tolbert/Leek).

De volgende zaterdag 31 mei zijn wij te vinden op de Lutjegaster markt. De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de locatie is: het feestterrein bij het hertenkamp. Deze markt is onderdeel van de feestweek in Lutjegast.

Natuurlijk bent u  de hele week welkom in onze bijzondere winkel aan de Tolberterstraat 16-1.

Back to top button