Gewapende overval op snackbar Nietap

NIETAP – Donderdagavond omstreeks 23.30 uur vond er een gewapende overval plaats op een snackbar aan de J.P. Santeeweg.

Een medewerkster zag op dat tijdstip twee met bivakmutsen getooide mannen de zaak binnen lopen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest ze geld afstaan uit de kassa waarna het duo de benen nam in de richting van Roden. Mogelijk is daarbij gebruik gemaakt van een scooter. Op het moment van de overval bevonden zich 1 klant in de snackbar.
Beide overvallers droegen donkere kleding en een bivakmuts. Dader 1 was ongeveer 17 à 19 jaar oud, 1.65 à 1.70 lang en Nederlands sprekend. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met een witte streep aan de zijkant met een rood logo ter hoogte van een broekzak. Dader 2 was ongeveer 1.85 à 1.90 lang en een verder signalement is niet bekend.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u kort voor of na de overval iets verdachts gezien, bel dan met 0900-8844.

Politie persbericht

Back to top button