Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance in Leek (Video)

LEEK – Zaterdag 24 mei stond het Sportcentrum Leek van negen uur ’s morgens tot negen uur ’s avonds in het teken van de finales van Streetdance en Showdance. Sport- en dansschool SDM heeft de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance en Showdance (NNKS) in Sportcentrum Leek georganiseerd, net zoals de voorrondes in februari.

De teams die bij de NNKS-voorrondes in Drachten, Sneek, Leek en Urk voldoende punten hadden behaald, zijn gekwalificeerd voor deze Noord Nederlandse kampioenschappen en hebben vandaag tegen elkaar gestreden om de hoogste plek te behalen. Er bleek tijdens de voorrondes al een enorme animo te zijn voor deze plaatsingswedstrijden waardoor er tijdens de finale in totaal nog zo’n 170 teams op de dansvloer verschenen. Meer informatie en uitslagen: www.nnks.nl.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl & Video Niels de Kant

Back to top button