Flinke Pink nu ook op zondagmiddag

LEEK – Het 4 daagse festival Flinke Pink wordt ook dit jaar weer groter en diverser. De unieke locatie Podium Nienoord, midden in de bossen van het gelijknamige Landgoed in Leek lijkt hierdoor nu al garant te staan voor een lang weekend outdoor feesten.

Flinke Pink is één van de oudste en drukstbezochte evenementen van Leek en omstreken.  Na jarenlang een 1 daags festival is de laatste jaren het evenement uitgegroeid tot 4 dagen met een zeer gevarieerd programma. Vooral de “White” edition op zondag ondergaat dit jaar een spectaculaire metamorfose en begint nu al om 15 uur. Nieuw hierbij is de muzikale begeleiding door live muzikanten (sax en percussie) tijdens de middag. Het karakter en de visie van het evenement worden hierdoor eens temeer zichtbaar.

Vernieuwende elementen worden moeiteloos  toegepast in de bestaande programmering en voorzien het gratis toegankelijke festival van nieuw elan. De combinatie van vernieuwing, jonge talenten en gerenommeerde artiesten zorgen er voor dat elke editie weer uniek is.

Het Flinke Pink Festival duurt 4 dagen en begint dit jaar op vrijdagavond (vanaf 19 uur) met muziek uit de 90’s. Zaterdagavond (ook 19 uur) wordt de knop omgezet naar de diepe beats van hardstyle. Zondagmiddag en –avond gaat vervolgens de vernieuwe White edition van start waarin house, trance en dance worden afgewisseld.

Maandag wordt het festival in stijl afgesloten (vanaf 11 uur) met 6 bands en de finale wordt verzorgd door 2 dj’s. Meer informatie is te vinden op www.flinkepink.nl en www.facebook.com/flinkepink.

Back to top button