Softbalclub Knights organiseert Landelijke Beeballdag zondag 1 juni

LEEK – Zondag 1 juni organiseert honk- en softbalclub Knights uit Leek op sportpark Rodenburg in Leek de landelijke Beeballdag voor cluster noord van de KNBSB. Beeball, een makkelijke manier om honkbal te spelen voor kinderen van 6 t/m 9 jaar met aangepast materiaal en aangepaste spelregels. Bij Beeball staat plezier in het spel voorop.

Ook tijdens de trainingen op maandagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur wordt er naast de basis voor honkbal veel aan andere balspelletjes gedaan.

Op de landelijke Beeballdag zullen de  volgende teams vanaf 10.30 uur tot ongeveer 13.00 uur tegen elkaar spelen.

Northern Stars uit Leeuwarden

WHSC uit Winschoten

Bedrocks uit Emmen

The Blokes uit Veendam

BSC Knights uit Leek

Er staat een springkussen, er is een mevrouw die liefhebbers gaat schminken en de kinderen kunnen op de foto met een Grote Smurf. Op de foto het Beeballteam van Knights met de trainer/coaches Inger en Jesper. Mocht u geïnteresseerd zijn in Beeball of in de honk- en softbalsport dan kunt u informatie krijgen bij [email protected] en [email protected]

Back to top button