Landgoed Nienoord doneert 100 entreekaarten aan de Voedselbank

LEEK – Landgoed Nienoord heeft, in samenwerking met de Protestantse Kerk Leek Oldebert en de Gereformeerde Vrijgemaakte Kerk Leek, 100 gratis entreekaarten geschonken aan Stichting Voedselbank Noordenveld.

Dankzij deze vrijkaarten kunnen kinderen van ouders die weinig geld hebben te besteden, in hun zomervakantie een dagje komen spelen in Familiepark Nienoord. Landgoed Nienoord vindt namelijk dat alle kinderen een zorgeloos dagje uit verdienen!

De entreekaarten zijn gisteren door Karin Doller en Nieno, de mascotte van Nienoord, overhandigd aan de voorzitter van de Voedselbank.

De Stichting Voedselbank Noordenveld helpt mensen in financiële problemen en een minimaal budget voor levensonderhoud door twee keer per maand voedselpakketten uit te delen. De Voedselbank is hiervoor afhankelijk van donaties en subsidies.

   .
Back to top button