Informatieavonden Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek

LEEK – De provincie Groningen, het OV-bureau en de gemeente Leek organiseren twee informatieavonden over Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in Leek.

De bijeenkomsten zijn op:

•           dinsdag 17 juni 2014 over Deel Oostindie (koppeling Q-link lijn 3 en lijn 85)

•           donderdag 19 juni 2014 over Maatregelen route Q-link lijn 3, inclusief eindpunt Tolbert

Vorige maand was de eerste informatieavond over het HOV op het deel A7- rotonde N372/Euroweg.

 

Voorgestelde maatregelen

De provincie Groningen en de gemeente Leek willen de busverbindingen tussen Leek en Groningen verbeteren. Hiervoor moet langs de route een aantal maatregelen worden genomen. Tijdens de bijeenkomsten geven provincie en gemeente informatie over het project. Omwonenden kunnen hun mening geven over de voorgestelde maatregelen en suggesties doen. Deze reacties worden betrokken bij het opstellen van het schetsontwerp van de plannen, dat in het najaar aan de inwoners wordt gepresenteerd. Meer informatie is te vinden op www.provinciegroningen.nl/hovleek en www.leek.nl.

 

Project

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Regio Groningen-Assen. Regio Groningen-Assen ondersteunt en initieert projecten die een duidelijke toegevoegde waarde leveren aan de ontwikkeling van haar ambities in de regio. Onder het motto: GA Regio Groningen-Assen ontdekken! www.regiogroningenassen.nl

Back to top button