Spectaculaire Telekids Fandag op 22 juni in Familiepark Nienoord

LEEK – Op zondag 22 juni komen de helden van de Telekids Fandag terug op Familiepark Nienoord. Geniet van optredens van Keet!, Ernst Bobbie en de rest, de Bibaboerderij, Raak! en de Telekids Discoshow.

Op de Main Street kan je op de foto met je favoriete Telekids helden zoals Brandweerman Sam, Fien en Teun, Cloe’s Closet, en natuurlijk Bobo. Speel en bouw een zo mooi of hoog mogelijke Chuggington creatie met de Stack Track Competitie tijdens de Fandag en maak kans op mooie prijzen. Voel je een echte coureur op het Hot Wheels circuit en haal zo snel mogelijk de finish. Een filmcrew van RTL is op de Telekids Fandag aanwezig om een mooie film te maken die zal worden uitgezonden op het Telekidskanaal. Kortom, een dag vol activiteiten en belevenissen die je niet mag missen!

 

Het Familiepark is deze dag geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur. De entreekaarten voor de Telekids Fandag zijn online verkrijgbaar voor € 9,00 per stuk. Op 22 juni zijn de aan de kassa van Familiepark Nienoord verkrijgbaar voor €10,00 per stuk.

Abonnementshouders krijgen op vertoon van hun abonnementspas en kortingsbon 50% korting en betalen slechts €5,00 per kaart (alleen bij de kassa op 22 juni). Kortingsacties zijn niet geldig deze dag.

Tickets: http://www.landgoednienoord.nl/familiepark/online-tickets/

   .
Back to top button