Leekster na aanrijding mishandeld in Assen

ASSEN/LEEK – Twee mannen zijn woensdagavond omstreeks 21.30 uur nabij het station in Assen mishandeld door onbekende mannen. De politie zoekt getuigen.Een 22-jarige man uit Winsum en een 20-jarige man uit Leek liepen vanuit het centrum richting het station.

Ze kwamen uit bij het fietserstunneltje aan de Stationsstraat. Toen ze zich realiseerden dat ze verkeerd liepen, liepen ze terug. Een auto reed hen tegemoet en reed tegen de voet van een van de mannen aan. Een woordenwisseling was het gevolg, maar het duo liep wel door, onder een kantoorgebouw door. Aan de andere kant kwam een andere auto aangereden. Twee mannen stapten uit een donkere Volkswagen Golf en er ontstond een woordenwisseling over wat er eerder gezegd was tegen de inzittenden van de eerdere auto. Ze werden aangevallen door de twee onbekende mannen en hierbij werden ze geslagen en geschopt. De man uit Winsum en Leek riepen om hulp waarna de mannen er vandoor gingen. Beiden liepen verwondingen in hun gezicht op.

Signalementen

Bij de politie zijn momenteel de onderstaande signalementen bekend van de onbekende mannen die de twee mannen geslagen en geschopt hebben.

Dader 1:

  • Blanke man, circa 1.75 m lang, donker kort (gemillimeterd) haar.
  • Tussen 20 en 30 jaar oud.
  • Hij droeg geen shirt.

Dader 2:

  • Blanke man, circa 1.75 m lang, langer en lichter haar dan dader 1.
  • Tussen 20 en 30 jaar oud.
  • Hij droeg een wit hemd.

Tips zijn welkom!

De politie onderzoekt de incidenten. Mensen die iets gezien of gehoord hebben of iets over de identiteit van de verdachten weten, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Assen: telefonisch via 0900-8844 (lokaal tarief), via Facebook of via het meldformulier op www.politie.nl.

Back to top button