Auto gekanteld na ongeval op de A7 bij Nuis

NUIS – Het verkeer op de A7 ter hoogte van Nuis heeft vanmiddag danig last gehad van een gekantelde auto. Door nog onbekende oorzaak kwam op de A7 bij Nuis bij een eenzijdig ongeval een auto in de middenberm op de kant terecht. De inzittende (n) zijn onderzocht door ambulance personeel.

Het is onbekend wat de verwondingen waren, evenmin is bekend of ze later ook naar een ziekenhuis zijn gebracht. VOA en politie hebben het ongeval weer in kaart gebracht. De brandweer van Leek die ook was opgeroepen voor dit ongeval, behoefde niet in actie te komen.

Door het ongeval was tijdelijk een rijbaan afgesloten, wat filevorming tot gevolg had. Collewijn heeft de beschadigde auto afgesleept, die daarbij hulp kreeg van Broekhuizen die toevallig ook in de file stond en zijn auto ter beveiliging achter het ongeval had gezet.

Foto’s: Herald Veenstra/InfoLeek.nl & Zwaantje de Jong/112Marum.nl

 

Back to top button