Nieno’s Zomerspelen in Familiepark Nienoord

LEEK – De hele zomer is het feest in Familiepark Nienoord met Nieno’s Zomerspelen. In alle weekenden organiseert het Familiepark een leuke activiteit ter ere van de zomervakantie en ook op een aantal woensdagen staat iets leuks gepland. De feestelijke afsluiting wordt groot gevierd met de Telekids Discoshow.

De eerste week van de vakantie zit er bijna op en Nieno’s Zomerspelen zijn in volle gang!

Om het HupHollandHup gevoel van de laatste weken nog even door te zetten, organiseren we op zondag 13 juli de Hollandse Spelen. Dus de vlaggetjes kunnen weer op de wangen geschminkt worden en de oranje kleding kan uit de kast blijven. Jong en oud kan meedoen met de oer-Hollandse spelletjes zoals blikgooien of Ezeltje prik. Er wordt ook getest op kracht bij het spijkerbroekhangen of op balans met het steltenlopen. Haal bij de kassa van het Familiepark je deelnameformulier en maak kans op leuke prijzen.

 

Heb je altijd al willen voelen hoe het is om dierenverzorger te zijn? Dat kan op woensdag 16 juli in het Familiepark. Deze dag wordt georganiseerd door de Scheperij, dus je zult veel leren over de verzorging van schapen en alles wat daarbij komt kijken. Trek je overall en laarzen of klompen aan en wordt voor één dag dierenverzorger.

 

De zomervakantie sluiten we spetterend af met de Telekids Discoshow. Heb je de Telekids Fandag gemist of vond je het zo leuk dat je weer vrolijk wilt zingen, springen en dansen, dan kan je op zondag 17 augustus meefeesten met de Telekids Discoshow.

 

Het complete feestelijke programma van Nieno’s Zomerspelen ziet er zo uit:

zo 13 juli                             Hollandse Spelen
woe 16 juli                         Dierenverzorger voor één dag
zo 20 juli                             Westerndag
zo 27 juli                             Clownsfeest
woe 30 juli                         Vossenjacht
zo 3 augustus                    Spetterfeest
za/zo 9&10 augustus     Springfeest
zo 17 augustus                 Telekids Discoshow

Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl

Back to top button