Zaterdag 12 juli muziek, dans en poëzie in “De kas van Stam”

TOLBERT – In “De kas van Stam” Tolbertervaart 9 te Tolbert vanaf 20.00 uur wordt een gevarieerd programma aangeboden bestaande uit muziek, dans en poëzie. Gastheer en gastvrouw zijn Harry en Erma Stam. Presentator & programmeur van de avond is Toondichter Foleor van Steenbergen.

Welke ook Edith Piaf  zal vertolken op Harmonica waarop Victoria Rojas Milesi  gaat dansen.

Victoria Rojas Milesi neemt ons ook mee naar haar geboorteland Chili. Door middel van woord, foto’s en dans laat ze ons dit prachtige land ervaren.

Ze wordt hierbij begeleidt door klassiek gitarist  Niels Kuiper met  composities van  Sor.

Dilchan Abduh  komt oorspronkelijk uit Syrië. Een land dat op dit moment om heel andere reden in de belangstelling staat. Zij laat ons kennis maken met de dans uit haar geboorteland. Zelfs in het woord ‘dans’ is haar bewegen op muziek niet te vatten. Met de voor ons onnavolgbare en voor die omgeving kenmerkende gratie en sensualiteit brengt zij ons in vervoering.

Habiba Doorenbos zingt en speelt harp. Ze is een singer-songwriter uit Amsterdam met dromerige liedjes waarbij ze met de harp op een speelse en ritmische manier de genres pop, jazz, blues en folk gebruikt. Habiba’s  moeder bespeelde een door haar vader zelf gemaakte harp. Het was voor haar een logische stap om zelf ook de harp te leren bespelen. In de zomer van 2007 won zij de Amsterdamse Mooie Noten competitie.

Bij mooi en warm weer zullen de optredens in de tuin plaats vinden. Om dan verzekerd te zijn van een goede zit plek, is het niet onverstandig om een eigen stoel mee te nemen. Bij minder mooi weer vinden de optredens plaats in de kas. Daar zijn voldoende zitplekken aanwezig.

Toegangsprijs is €10,00  per persoon. Koffie en thee zijn gratis en voor dranken (wijn, bier, fris) vragen we een kleine vergoeding.

U kunt zich aanmelden via [email protected] tot 12 juli 12.00 uur.

Back to top button