Dierverzorger voor één dag en Westerndag tijdens Nieno’s Zomerspelen  

LEEK – Wat waren de WK Spelen en de Hollandse Spelen een succes. Overal kleurde het oranje en rood-wit-blauw. Een mooie start van de zomervakantie. Gelukkig is de vakantie nog lang niet voorbij en hebben we nog heel veel leuke activiteiten op het programma staan!

Word dierverzorger voor een dag

Ben je dol op dieren en heb je altijd al willen weten hoe het is om dierenverzorger te zijn? Trek dan op woensdag 16 juli je overall en laarzen of klompen aan en word voor één dag dierenverzorger. Voor veel kinderen is dit wensberoep nummer één. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je van gezelschapsdierenspecialist Mike van der Most van alles leren over de verschillende dieren op Familiepark Nienoord.

 

Wie is de mooiste indiaan of cowboy?

Dat gaan we zien op zondag 20 juli. Zet je mooiste indianentooi op, neem je lasso mee, trek je cowboylaarzen aan en kom naar de Westerndag op Familiepark Nienoord en doe mee aan onze Westernmodeshow! Je kan je bij ons laten schminken. Verder kan je de hele dag paardrijden of in de huifkar en doen we allerlei spelletjes in Westernstyle, zoals hoefijzer werpen,  blikschieten en we gaan kijken of je met een lasso iets kunt vangen. En kan jij je hoed op de kapstok gooien, net als een echte cowboy?

 

Het complete feestelijke programma van Nieno’s Zomerspelen ziet er zo uit:

woe 16 juli                         Dierenverzorger voor één dag
zo 20 juli                             Westerndag
zo 27 juli                             Clownsfeest
woe 30 juli                         Vossenjacht
zo 3 augustus                    Spetterfeest
za/zo 9&10 augustus     Springfeest
zo 17 augustus                 Telekids Discoshow

Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl

Back to top button