Vermiste Koos Verkleij en hond Doerak gevonden in Steenbergen

ZEVENHUIZEN – Sinds vanmorgen is Koos Verkleij vermist. Hij is gaan fietsen met zijn hond Doerak vanaf de Bremerweg in Zevenhuizen (Groningen), waarschijnlijk richting Allardsoog/Bakkeveen. Sindsdien hebben wij niets meer van hem vernomen.

Koos is 67 jaar en heeft een normaal postuur. Hij heeft een grijze broek aan en heeft een wit/paarse citybike bij zich. Zijn hond is een Bordercollie en heeft een oranje zwart tuigje om. Heeft iemand Koos of hond Doerak gezien, laat het ons dan weten. Alle tips zijn welkom.

Heeft u een tip of informatie bel 06-27568152 of de politie op 0900-8844

UPDATE 14-07 21:30 uur: De Politie heeft maandag meerdere zoektochten gehouden rondom een vijver in Steenbergen. Mede door middel van een boot en de politiehelikopter is naar de man gezocht nadat de hond en de fiets van de man gevonden waren aan de kant van het water. Maandagavond bevestigde politie Drenthe dat het stoffelijk overschot gevonden is en dat ze uit gaan van zelfdoding.

Foto’s zoektocht: Martin Druppers/112Eelde.nl

Back to top button