Telekids Discoshow op zondag 17 augustus op Landgoed Nienoord

LEEK – De zomervakantie sluiten we spetterend af met de Telekids Discoshow. Heb je zin om vrolijk te zingen, springen en dansen, dan kan je op zondag 17 augustus meefeesten! Op zondag 17 augustus is de Telekids Discoshow voor de derde keer te zien in Familiepark Nienoord!

Kom dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek van de Telekids kinder-DJ! De speciale Telekids-promomeiden zijn aanwezig om mee te zingen en te dansen. Tijdens de show worden er, naast leuke spelletjes, ook verschillende originele Telekids-goodies weggegeven. Er worden foto’s gemaakt die vervolgens terug te zien zijn op de website van RTL Telekids. Het gaat een groot feest worden!

Houd de website in de gaten voor meer informatie: http://www.landgoednienoord.nl.

 

Back to top button