Feesttent op Evenemententerrein tijdens LeekWeek

LEEK – Tijdens de LeekWeek zal er op 4, 5 en 6 september een feesttent staan op het evenementterrein tegenover de Rabobank in Leek. Leekster ondernemers Sikko Cazemier en Mark Mozes zijn samen met Stichting Evenementen Westerkwartier de initiatiefnemers van het evenement onder de noemer TENTFEEST LEEK.

Een gevarieerd programma voor een brede doelgroep, zo kan het evenement het beste worden omschreven. De komende weken zal er meer bekend gemaakt worden over de exacte invulling van het programma maar nu al is zeker dat onder andere Radio Veronica dj Ben Liebrand, Coverband Maelox, een chique Ladies night en een modern Modespektakel onderdeel uit maken van het. De volledige invulling, de openingstijden en aanvullende informatie zal zeer binnenkort gepubliceerd worden. Wel is al bekend dat de entree voor het evenement op vrijdag 5 en zaterdag 6 september gratis is. Op donderdag 4 september zal de Chique Ladies Night (met duizenden euro’s aan prijzen!) plaatsvinden waarover zeer binnenkort meer informatie zal verschijnen via diverse media, Facebook en de speciale website van het evenement.

Naar verwachting zal het volledige programma 14 augustus online staan op www.tentfeestleek.nl.

Foto: Eén van de beste coverbands van Nederland, MAELOX, sluit het TentFeest in Leek af op zaterdag 6 september.

 

   .
Back to top button