Kennismakingsronde college Leek langs dorpen

WESTERKWARTIER – Het nieuwe college van Leek organiseert een kennismakingsronde langs de verschillende dorpen in de gemeente.  Tussen 18.00 en19.00 uur maakt het college een rondgang door het te bezoeken dorp, waarbij aandachtspunten, wensen en dergelijke kunnen worden ingebracht. Dat gebeurt in aanwezigheid van enkele betrokken bewoners en/of vertegenwoordigers van de dorps- of wijkverenigingen.

Vervolgens is er tussen 19.30 en ongeveer 21.00 uur een bijeenkomst, waarbij alle dorpsbewoners welkom zijn. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders R. Honnef, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht waar de gemeente de komende tijd voor staat. Na een tweede kopje koffie kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of zaken die op hun eigen woonomgeving slaan. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel drankje.

Op woensdag 10 september brengen burgemeester en wethouders van Leek een kennismakingsbezoek aan het dorp Enumatil. Het tweede bezoek is op woensdag 22 oktober aan Zevenhuizen. De overige kennismakingen vinden plaats in het voorjaar, omdat het in de winterperiode te donker is voor de rondgang door het dorp.

   
Back to top button